Homepage van Elies Bik (OLD version)


Click here to go to the English version.

Welkom op de homepage van Elisabeth Bik (Elies). Sinds eind oktober 2001 wonen mijn man Gerard Harbers, ik zelf, en onze katten Lina en Frodo in Sunnyvale, California, USA.

NIEUW!
Dit is de oude homepage, die ik niet meer onderhoud. Sinds mei 2005 heb ik een blog. Daar kun je al onze nieuwe avonturen lezen!


Een blog is een soort internet-dagboek. Al mijn nieuwe belevenissen zullen voortaan op de blog terecht komen. Als het goed is moet het voor mij veel gemakkelijker zijn om een nieuwe aflevering te schrijven! Ik hoef niet meer ingewikkeld in HTML te programmeren, maar kan lekker snel een nieuw stukje schrijven. Dus ik hoop wat vaker een update te maken. Eens kijken hoe het bevalt.
De oude afleveringen staan nog steeds op onze G&E in the USA pagina's (van oktober 2001 tot december 2004). De laatste aflevering Deel 34 (die ik er pas in mei 2005 op heb gezet) gaat over kerst 2004, en het bezoek van Anke, Michiel en Joris.

Mijn man Gerard werkt voor Lumileds, een joint venture van Philips en Agilent. Zelf ben ik moleculair bioloog werkzaam op Stanford University. Lees hier meer over moleculaire biologie, of kijk naar mijn CV.

Al sinds mijn tiende jaar verzamel ik schildpadden (geen levende, maar beeldjes, knuffels, etc). Ik heb er inmiddels 1400 !! Klik hier om meer over mijn verzameling schildpadden te lezen.

Daarnaast ben ik geinteresseerd in het kattenras Russisch Blauw (of Blauwe Rus). Onze poes Lina behoort tot dit mooie ras. Op Lina's homepage vind je foto's van haar, en van haar eerste nestje met vier schattige kittens.

Natuurlijk mag Frodo, de dikste kat van Sunnyvale ook niet ontbreken.

Lees hier meer over de geschiedenis van de familie Bik in Gouda.


E-mailen naar Elies

Mijn e-mail adressen zijn:
(vervang het sterretje door een @, ik hoop dat de spam minder wordt)

Op onze California pagina's vind je foto's van ons nieuwe huis, onze avonturen, en een handig tabelletje met de tijden in NL en in California, zodat je ons niet midden in de nacht wakker belt....